Сайт за любознателни деца – достъпно и разбираемо обяснение на явленията в природата и научните закони под формата на игра

За Любознайко

В Любознайко ще намерите инструкции как да правите научни опити с евтини  подръчни материали и пособия.Ще намерите достъпно и разбираемо обяснение на явленията, да удивлявате приятелите си с фокуси,основани на научните закони и свойствата на веществата. Заниманията ще развият уменията на децата и ще мотивират интереса им към науката, техниката и творчеството .

Коментари за: "За Любознайко" (14)

 1. Иванка Александрова написа:

  Страхотен сайт!Аз съм детска учителка и предлаганите опити,занимавки и фокуси бих могла да използвам в работата си.Благодаря Ви за чудесните идеи!Успех!

 2. Евелина Бораджиева написа:

  Аз също съм детска учителка и мисля,че сайта е страхотен!Особено опитите ме връщат в моите ученически години,а и голяма част от категориите „аз творя“ и „сръчни ръце“ могат да се използват в работата в детската градина-а защо не и „забавна наука“. Желая от сърце успех на сайта!

 3. Адриана Любенова написа:

  Здравеите,
  Аз ръководя ателие иконография към пловдивска митрополия и всяка година организираме конкурс детска рисунка на тема Св. Ап. Ерм. Искам да ви попитам дали бихте се интересували да публикувате условията за конкурса в сайта.

 4. Здравейте,

  Бихте ли ми написали имейл,на който да изпратя стиховете на моята 9- годишна дъщеря, както и условията за участие в конкурса „Аз творя“.
  Публикувате ли стихове на деца?
  Ще се радвам да ми отговорите.
  С уважение!
  Лилия

 5. savina koleva написа:

  Mного ми харесва сайта

 6. Мая написа:

  Прекрасен сайт! Аз съм майка и много благодаря за идеите за творчество, които с удоволстие ще приложим. Продължавайте да ни обогатявате!

 7. Венелина Буланова написа:

  Благодаря Ви за чудесните материали, които публикувате! Ще ги използвам в работата си.

 8. Ромина написа:

  По традиция в Националния дворец на децата ( НДД ), всяка година се организира конкурс по гражданско образование „Хората – еднакви и различни”. В него могат да участват ученици от 5 до 12 клас. Този конкурс е част от националния календар за извънучилищни дейности на МОН. Той дава възможност на деца, обичащи да пишат, и деца имащи отношение към социални теми и проблеми на обществото, да ги изразяват върху белия лист.
  Изискванията към участниците и тематичните направления можете да видите на следния линк:
  http://www.npc-bg.org/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%89%D0%B8+%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8_MhObg5KvQZGvQFeDUBWDQxirUNK3Qla7gxGjEheDMtSPQli3chG-gZ.html

 9. Здравейте, пиша Ви от редакцията на списание „Аз съм българче“.
  Имам предложение за партньорство.
  Мога да изпратя описание по електронната поща или да го представя в среща през идната седмица.

  Очаквам да се свържете с мен на посочените координати: 0887790886; rozalina@bulgarche.eu

 10. Ани Костова написа:

  Бих желала да направим разговор за сайта Ви за наше предаване по програма „Хоризонт“ на БНР. За целта ще Ви помоля да ми изпратите телефон за връзка с подходящия човек за такъв разговор. Благодаря Ви предварително. Ани Костова

 11. Йонкова написа:

  Харесва ми сайта Ви. Има много полезна информация. Има малка неточност в календар 2016/2017 учебна година. Месец септември е даден за 2017, а би трябвало да е за 2016. Предполагам, че ше го корегирате.
  с поздрав; В.Й.

Изпратете своя коментар за: "За Любознайко"