Сайт за любознателни деца – достъпно и разбираемо обяснение на явленията в природата и научните закони под формата на игра

Фондация „Телерик Академия“ – безплатни обучения по програмиране и дигитални технологииВъв връзка с писмо на МОН с № 9105-324/29.09.2021 г.,  относно безплатни обучения по програмиране и дигитални технологии за ученици,  за учебната 2021/2022 година фондация „Телерик Академия“ предлага възможност на ученици от IV до XII клас да бъдат приети в школи и да се обучават безплатно на програмиране и дигитални технологии.

Кандидатстването е отворено онлайн през сайта на фондация „Телерик Академия“ до 10 октомври 2021 г. и не изисква предишни ИТ познания от участниците.

Обученията започват в края на месец октомври и ще се провеждат до месец юли 2022 г., а формата им (онлайн или присъствен) ще бъде съобразен с препоръките на здравните власти.

Повече информация за начина на кандидатстване, преподавателите, програмите и графика на школите може да се намери на интернет страницата на Фондация „Телерик Академия”.

https://www.telerikacademy.com/school

https://www.telerikacademy.com/school/locations

За контакти:

school@telerikacademy.com

ул. Кръстьо Раковски 30 София 1729, БългарияВижте още:


Коментарите са затворени.