Сайт за любознателни деца – достъпно и разбираемо обяснение на явленията в природата и научните закони под формата на игра

ПОДАРЪЦИ ЗА 8 МАРТНаближава Осми март.Подгответе подарък за мама, баба или любимата ви леля. Най-скъпият подарък е изработения саморъчно с любов и старание. Предложените моливници са изработени от срязани пластмасови бутилки и празна кутия от сладолед. Декорирани са по три различни начина.:

  • Намажете с лепило отрязаната част от бутилката, смачкайте леко тънък лист цветна хартия и облепете.Отгоре залепете ваша снимка.
  • Намажете с лепило отрязаната част от бутилката,вземете остатъци от кълбета прежда и навивайте конците плътно.Съчетайте ги както ви харесва.
  • Нарежете на много малки парченца ненужна хартия(принтирани листи , стари списания, рекламни брошури) в подходящ съд.Залейте с топла вода, добавете малко лепило за хартия и добре   разбъркайте. Отцеждайте с ръка сместа и я нанасяйте на равен тънък пласт върху пластмасовата кутия.Оставете да изсъхне на топло място. След това отгоре облепете ръба на кутията с цветна лентичка. Получава се моливник с приличаща на мозайка повърхност.Вижте още:


ПЪЛЗЯЩ ЛУНЕН БРЪМБАР
СКУТЕР
ПЪТУВАНЕ С БАЛОН
ПЛЕТЕНЕ СЪС ШАБЛОНИ-ШАЛ
Подновяване на стари книги
Апликации
Етикети за тетрадки и учебници
Апликации с хартия или конци
Хранилка и поилка за птички от пластмасови шишета
Квилинг – модели на рибки
Моливник-замък
Картонен модел на Порше 911
Конче от слама или конци
Птички от рула от тоалетна хартия
Подарък за Осми март
КАРТИЧКА ЗА ОСМИ МАРТ
Летни занимавки за деца
Какво да Направим от Кутии за Мляко и Сок

Изпратете своя коментар за: "ПОДАРЪЦИ ЗА 8 МАРТ"