Сайт за любознателни деца – достъпно и разбираемо обяснение на явленията в природата и научните закони под формата на игра

Статии с етикет ‘работа с картон’
Наруто

Наруто

Отпечатайте картинката, изрежете разгъвката на главата и тялото, прегънете и залепете елементите, там където е отбелязано със синя капка. После залепете тялото към главата и задната част на ръцете.

Птички от рула от тоалетна хартия

Птички от рула от тоалетна хартия

Цяло ято различни пъстри птици може да направите с подръчни материали.  Нужни са ви :празни рула от тоалетна хартия, флумастери и боички, цветна хартия или парцалчета от пъстри платове, лепило, ножица и по желание готови мърдащи очички.

Кутийки за подаръци

Кутийки за подаръци

Изберете си модел кутийка,принтирайте картинката, изрежете и залепете. Кутийките са подходящи за малки подаръчета за Свети Валентин,8 март или рожден ден.

Фигурки на животни от картон

Фигурки на животни от картон

Отпечатайте картинката върху по-дебела хартия, изрежете елементите и сглобете кравата и кончето-люлка.

Кутийка за подарък-обувка

Кутийка за подарък-обувка

Дори и скромният подарък носи радост, ако е подготвен с любов и старание и поднесен в оригинална и красива опаковка. Такава опаковка може да направите като принтирате шаблона на хартиената обувка, изрежете , оцветите и сглобите. Може да отпечатате шаблона направо  върху цветна хартия. Не забравяйте да навървите и вържете връзките на „обувката“.

Модел  на Великата китайска стена

Модел на Великата китайска стена

Великата китайска стена е съоръжение надживяло времето си и  се вижда дори от космоса.

Принтирай,срежи и залепи полицейска будка

Принтирай,срежи и залепи полицейска будка